Voor het plaatsen van een LEDscherm tot en met het bouwen en inrichten van een complete beursstand kunt u bij de specialisten van PTH Rental terecht. Door gebruik te maken van slimme technieken kunnen wij in zeer korte tijd complete stands voor u realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de audiovisuele branche kunnen wij naast de stand, ook de complete belichting, beeldweergave, touchscreen monitoren en geluidsversterking voor u verzorgen. Dit gecombineerd met een zeer compleet assortiment aan bekabeling, stroomverdeling, handige accessoires en mobiele keukens. Ons uitgebreide wagenpark voor klein- en groot transport, maakt ons een unieke partner voor uw stand.

Ook het verzorgen van aanverwante zaken op het gebied van (mobiele) buitenpodia, tenten en tijdelijke gebouwen, stroomvoorziening, catering en sanitair kan door ons in samenwerking met vertrouwde partners voor u geregeld worden.

Wilt u graag met de specialisten van PTH Rental in contact komen over de inzet van middelen voor uw beursstand? Bel 0511-460206.