Voor vergaderingen, congressen en symposia bent u bij PTH Rental aan het juiste adres. Ons verhuurassortiment kent een breed scala aan audiovisuele apparatuur en techniek. Uw bijeenkomst verdient zorgeloze geluidstechniek, vergader- en discussiesystemen met sprekers- en voorzittersposten, optimaal presterende beeldtechniek, presentatiemiddelen en de juiste zaal- en podiumbelichting.

PTH Rental zet ervaren en representatief personeel in wanneer het gaat om de op- en afbouw van apparatuur op locatie, presentatietechniek, cameraregistratie en geluid- en beeldregie. Bovendien spreken zij vooraf met u door hoe de bijeenkomst er technisch uit ziet en dragen zij zorg voor de tijdige in start van beeld- en geluidsfragmenten.

Onze audiovisuele experts bespreken graag samen met u welke middelen ingezet moeten worden om uw congres of vergadering succesvol en zorgeloos te laten verlopen.

Ook het verzorgen van aanverwante zaken op het gebied van podia, tenten, stroomvoorziening, catering en sanitair kan door ons in samenwerking met vertrouwde partners voor u verzorgd worden. Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden PTH Rental u kan bieden voor uw vergadering of congres? Neem dan contact met ons op.